Magunkról
1999-ben magánvállalkozásként alapított Sweet Home lakberendezési és ingatlan stúdió indulásakor az volt a célunk, hogy Pécs belvárosi mediterrán hangulatához méltó, igényes és barátságos üzletet nyissunk , s stúdiónk egy „űrt” kíván betölteni a Dél-Dunántúli régió lakberendezési érájában . Az motivált minket hogy az üzletbe látogatók e környezetben jólesően elidőzhessenek , feltöltődhessenek és vásárolhassanak.

A hozzánk látogatók gondosan válogatott, minőségi termékeket találnak délvidéki stílusban a mintegy 150 m2-es bemutatótermünkben a Jókai tér 3. szám alatt egy stílszerű, boltíves műemléképületben, ahova belépve vevőink a város egy meghitt zugában érezhetik magukat . Nagyrészt viaszolt bútoraink kizárólag tömör fából készülnek : több neves bútorgyártó műhelyében valamit egyedi gyártásban, melyet szakképzett asztalosipari hátterünk biztosít. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a mediterrán stílusú valamit a country ízlésvilágot tükröző bútorok, mellyel a déli kultúrák – Toscana és Provance- hangulatát idézzük meg.

Kínálatunk szezonálisan bővül, illetve változik az aktuális trendeknek megfelelően , valamit az évszakokhoz és ünnepekhez is igazodik szín és formavilágában. A vevőinket a magas minőségű, egyedi bútorokkal és az üzletünk megkapó hangulatával nyújtott élményben bízva várjuk vissza, akár az aktuális kínálatunk megtekintésére akár lakberendezési ötleteik megvalósítására vagy csak egy barátságos beszélgetése.

2000-ben lakberendezési üzletünk profilja kibővült, ekkor még magánvállalkozóként majd 2002- től mint SH-BAU Mérnöki Kft. néven foglalkozunk kivitelezéssel, építészeti tervezéssel és egyéb mérnöki szolgáltatásokkal is : vállaljuk lakások, családi házak tervezését, arculatának átformálását, kivitelezését és lakberendezését, melyez szakképzett és tapasztalt lakberendezők, építészmérnökök és szakipari munkások állnak rendelkezésünkre. Ezzel vállaljuk hogy megrendelőink számára megteremetjük az általuk megálmodott harmonikus, idilli otthont. Tervezési és kivitelezési referenciáinkról bővebben olvashat az alábbi honlapon:

www.shbau.hu